Sommarskola 2019
Borlänge GK erbjuder sommarskola för både nybörjare och medlemmar i år!

Hej!

Borlänge gymnastikklubb måste tyvärr meddela att årets sommarskola inte kan genomföras som planerat. Detta på grund av för få anmälningar.

Vecka 25 och v 26 för nybörjare utgår.

Vi erbjuder er som redan anmält sig till v.25 eller 26 att få delta under vecka 33 istället. Då kan vi endast erbjuda gymnastik (drill och parkour utgår).

Har ni inte möjlighet att delta v. 33 kommer återbetalning att ske.

Meddela till Borlange.gk@telia.com om ni vill byta eller avanmäla snarast (senast 3 juli)

För er som anmält till v.32 kommer denna vecka också att utgå och ni erbjuds enligt ovan att delta under v. 33 istället. Även vecka 33 kan vi endast erbjuda gymnastik (drill och parkour utgår).

Har ni inte möjlighet att delta v. 33 kommer återbetalning att ske.

Ni som är anmälda v. 33 kommer köra som planerat. Mer info kommer. Anmälan är öppen till 3 juli.

Borlänge GK

PLATS: Diös-hallen
TID: kl. 9.00-15.00
DAGAR: Måndag till fredag
PRIS: 900 kr/vecka - Lunch ingår.

Avgiften betalas i samband med anmälan och återbetalas endast mot uppvisande av läkarintyg.

SE HIT!
Vi kommer behöva hjälp av föräldrar på plats i hallen under dessa veckor. Om DU som förälder kan finnas med under hela veckan får ditt barn delta gratis på hela sommarskolan. Ordinarie pris 900 kr.
Uppgifterna som ledarna behöver hjälp med är att ta emot maten, ställa iordning och plocka undan efter lunch och raster, lättare städning, hålla rent på toaletter samt bistå ledarna om de behöver hjälp med något.
Anmälan (om du ställer upp som förälder) sker via mail och barnet får förtur i "först till kvarn" systemet.

Frågor eller funderingar
Kontakta Borlange.gk@telia.com