Hälsning från TEAM, Intersport

HEJ MEDLEMMAR OCH FÖRENINGAR.

Sommaren är snart här och tid för semestrar.

Vi på TEAM vill informera er lite om vad som gäller inför vår semester.

*Sista dagen för beställning av klubbtextil på webben är onsdagen den 8 juni. Så att vi får leverans och hinner trycka det innan Dalecarlia Cup och semestern.

*Vi stänger TEAM vecka 30 och 31.

*Öppnar igen vecka 32.

*Vissa artiklar i ADIDAS sortiment har leveransproblem och kan tyvärr bli försenade.

*Beställer ni efter den 8 juni så får ni vänta längre på leverans pga att vi är på semester och tryckerierna är stängda. Vi börjar beställa textilerna igen i början av augusti.

HA EN TREVLIG SOMMAR!

MED VÄNLIG HÄLSNING BJÖRN OCH MARIE.

Profilkläder

BGK har hela vår klädprofil på Intersport Norra Backa  - Overall, ledartröjor, träningskläder mm.

Se mer information under fliken profilkäder, kluboverall mm. ovan

Klubbdräkten hittar ni hos Prima Salto
Se mer information under fliken klubbdräkt ovan