Digitalt klubbmästerskap 17 oktober - Inbjudan
OBS! Endast för Borlänge GK trupplag. Förberedande tävling och och tävling.

Hejsan!

Eftersom att uppvisningen och tävlingen blev inställd på vårterminen så planerar evenemangsgruppen nu ett ”Covid-19 anpassat” digitalt klubbmästerskap i Diös-hallen!

Tanken är att alla tävlingsgymnaster + FB TÄ-gymnaster får vara med i lag om 6 gymnaster.

Eftersom att 50-personsgränsen fortfarande gäller så behöver vi dela upp denna i olika ”pooler” där vi tömmer hallen efter varje pool.

Det kommer heller inte finnas utrymme för någon publik, istället filmas allt och klipps ihop till en film som sedan går att köpa.  Det är viktigt att alla deltagande gymnaster/föräldrar är medvetna om och godkänner att det filmas.

För att vi ska kunna planera antalet gymnaster vill vi veta hur många grupper som vill vara med och hur många gymnaster som vill delta från varje grupp.

Vid anmälan ange gruppens namn följt av antal lag.
ex. Trupp 3, 5 lag (6 +6 +6 +6 + 5)
eller FB TÄ1, 2 lag (6 +6)

Vi återkommer med ett namnsystem för samtliga lag när alla anmälningar är inlämnade

Detta digitala klubbmästerskap planeras att hållas lördagen 17/10 i Diöshallen med 2 varv på matta och 2 på hopp i samma start, sedan någon typ av fristående där detaljerna ännu inte är bestämda.

Vi vill att alla lag ska delta i både Matta/hopp grenen och fristående. Detta för att dans är en viktig del av gymnastiken. Han man inget fristående inövat går det alldeles utmärkt att tex. Träna in klubbdansen. Meddela om ni önskar hjälp med dansdelen. Vi hjälper gärna till!

Gymnastikens gyllene regel ska vara i fokus ~Övningsvalet och kompositionen i ett program ska aldrig försvåras på bekostnad av det stilmässiga och tekniska utförandet~ och domarna kommer lämna omdöme istället för poäng.

Vi kommer ge mer detaljerad information till deltagande grupper när vi närmar oss, senaste anmälningsdatum fredag 18/9.

Anmälan skickas till borlange.gk@telia.com

OBS! märk mailet Anmälan digitalt klubbmästerskap i DIÖS-hallen

Vi hoppas att så många som möjligt vill delta. Se detta som en möjlighet att övningstävla och lära av varandra!

Varmt välkomna önskar Evenemangsgruppen
via Jessica Solhag och Caroline Sandström.

TT-jakten 21 mars 2020 . INSTÄLLD
Maserhallen.
Två dicipliner i klubben
I klubben finns två olika tävlingsdiscipliner, Truppgymnastik och Artistisk gymnastik (kvinnlig)
Läs mer om respektive disciplin under flikarna ovan.