SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Gymnastikklubb
Gymnastik åt alla!

Övrig info DIÖS- hallen

Omklädningsrum
Omklädningsrum för både dam och herr finns i träningshallen.
Ett för damer och ett för herrar, dock bara 1 dusch/omklädningsrum. 

 

För närvarande är samtliga omklädningsrum avstängda.

 
Parkering
Parkering finns i anslutning till träningshallen (DIÖS- hallen)
Information angående det ekonomiska upplägget runt DIÖS-hallen

Nu är det snart terminsstart igen för våra fantastiska gymnaster, parkourare och drillare. Vi hoppas att Corona-pandemin avklingar så vi kan nyttja vår härliga gymnastikhall till fullo under hösten. 

 
Hallen som är en förutsättning för att så många aktiva barn, ungdomar och vuxna ska kunna ha en aktiv fritid är också en stor kostnad för vår förening. Vi behöver nu höja terminsavgifterna för att klara av höstens kommande hyreshöjning för vår hall och för att det ska bli så rättvist som möjligt kommer höjningen differentieras utifrån hur många träningstimmar gruppen har i hallen. 
 
Vi förstår att avgiften kan vara kännbar ekonomiskt men det finns inga stora sponsorer som betalar hallhyra, ledarutbildningar, städmaterial och redskap utan det är vi som medlemmar som måste bidra för att våra aktiva ska ha tillgång till en fantastisk hall, utbildade ledare och utrustning för gymnastik, parkour och drill. 
 
För att fylla hallen till bredden och minska kön till våra grupper behöver vi starta fler barn och ungdomsgrupper, är du intresserad av att vara med och utveckla vår förening som ledare kontakta kansliet på kansli@borlange.gk.se . Du behöver inte ha varit gymnast/parkour- eller drillutövare själv utan glädje, engagemang och tid är det som krävs. Utbildning finns både internt i klubben och via gymnastikförbundet. 
 
Är du driven och brinner för att hitta sponsorer för att vi ska kunna utveckla hallen och föreningen ännu mer kontakta kansliet på borlange.gk@telia.com så hjälper de dig att komma i kontakt med rätt person. 
 
Är du en eldsjäl med engagemang men hellre vill stötta vid t.ex. engagemang, städplanering, försäljning etc. ta kontakt med kansliet så guidar de dig rätt. Ju fler personer som gör en liten insats desto bättre möjligheter för oss att fortsätta utvecklas som förening och erbjuda gymnastik för alla. 
 
Med vänliga hälsningar
Styrelsen, BGK
Staketet på plats runt gropen
I början på juni 2020 kom sista bitarna på plats vid gropen.
Staketet monterat och gropen är klar! 
Stort tack till våran praktiska arbetsgrupp som jobbat med detta under hela vårterminen. 
Gropbygge i Diöshallen Jan-Feb 2020
 
I augusti 2019 fick vi tillträde till hela hallytan i Diös-hallen
Över 2000 kvm
AG redskapen flyttades ner och vi fick möjlighet att anställa en tränare och starta det vi kallade nybörjarsatsningen för att minska vår kö