Kallelse till årsmötet

Tid                Klockan 13.00

Plats            BGK-Hallen, Hammargatan 4, Borlänge

Anmälan     Anmäl dig till kansli@borlangegk.se senast 7 april 2024

Övrigt          Förslag på föredragningslista till årsmötet publiceras på hemsidan,
under fliken årsmöte senast 23 mars 2024.

Förslag till ärenden som ska behandlas av årsmötet ska vara styrelsen tillhanda senast 17 mars 2024. Skickas in till kansli@borlangegk.se
alternativt lämnas till kansliet.

Medlem som har betalt förfallna medlemsavgifter har rösträtt på mötet. Vårdnadshavare* har rätt att företräda sitt omyndiga barn.

Vid förhinder att delta på årsmötet får medlem företrädas av ombud*. Ombud får enbart företräda en medlem.

* Fullmakt för att företrädas av ombud, inlämnas till presidiet innan årsmötets start.

* Fullmakt kan beställas för utskick via mejl hos kansliet, kansli@borlangegk.se, samt kommer skickas ut som bilaga till kallelsen som kommer till medlemmar via mejl senast 23 mars 2024. Fullmakt finns även att hämta på kansliet.

Välkomna hälsar styrelsen för Borlänge Gymnastikklubb

Förslag till föredragningslista BGK:s årsmöte