Framflyttad terminsstart HT -21

Söndag 12 september, skulle Trupp Bas 1 starta upp för höstterminen 2021. På grund av sjukdom så behöver vi flytta fram uppstarten. Vi kommer lägga till träningstillfällen i sluten av terminen så antalet tillfällen blir lika många.

Vi ber om överseende för den sena informationen då vi har jobbat in i det sista för att kunna få fram en huvudtränare till gruppen.

Vänligen håll er uppdataterad här på hemsidan och via mejl.

Medlems- och träningsavgifter för HT -21

Medlemsavgift 250,- för hela året 2021

alternativt familjemedlemsavgift 500,- för hela året 2021

Träningsavgift  HT -21, 1000,-

Administrationsavgift tillkommer

Reservation för eventuell förändring på grund av hur situationen runt Coronarestriktionerna utvecklar sig.

Träningstider HT -21, Trupp Basgymnastik grupp 7

Trupp Basgymnastik grupp 7 tränar i klubbens hemvisthall,

DIÖS-hallen, Hammargatan 4, Borlänge.

Trupp Basgymnastik grupp 7

Träningsdag: Söndag
Träningstid: 13.00-14.00

Huvudledare:
Hjälpledare: Liz Elisabeth Örtlund och Tindra Forsberg

Reservation för ändring av träningstider och restriktioner. Vänligen håll er uppdaterad här på hemsidan.