SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Gymnastikklubb
Gymnastik åt alla!

Försäljning av Newbody, VT -23

Det är dags att starta vårens försäljning av NewBody.

Tack vare ER har föreningen möjlighet att uppdaterat redskap och utbilda fler av våra fantastiska ledare.

 

Start: V 7 måndag 13 feb-23 Kataloger finns att hämta i gymnastikhallen vid entrén.

Sista dag för försäljning: V 10 söndag 13 mars-23

Beräknad utlämning: Under v.12

Betalning sker via swich när ni hämtar ut er leverans. 

 

Man bör sälja för 550 kr/familj. Man får gärna sälja för mer. Har man fler barn går det bra att göra hela beställningen på ett av barnen.

Om du vill köpa dig fri kostar det 450 kr/familj. Maila till kansli@borlangegk.se så får du en länk för betalning. Glöm inte att uppge vem ditt barn är och i vilken grupp den går i.

 

Har du frågor, skriv direkt till försäljningsgruppen på: forsaljning@borlangegk.se

 

Nytt för i år är att man inte behöver ange den aktives grupp, utan nu gäller namn (förnamn och efternamn, på dig som vårdnadshavare eller barnets namn).

Det kommer inte bli någon efterbeställning som kommer att hanteras av oss. Vill man göra beställning efter den här perioden är slut, får man gå in och göra det på webben och ange BGK som får en viss procent av summan. Kunden får varorna direkt hem till sig (liten frakt tillkommer).

 

 Några tips för att få en lyckad försäljning:

  • Det är viktigt att ni så fort som möjligt går in och registrerar er på NewBodys sida.
  • Du förmedlar din personliga länk till din Shop genom att dela den via sociala medier, mejla eller messa till dina vänner och bekanta. Be dina vänner att dela den vidare till sina vänner. Du hittar den under fliken ”Dela shop”  
  • Du skriver ut din personliga QR-kod, som du hittar på samma ställe, och delar ut till dina grannar i brevlådan eller till dina vänner eller lägger på fikabordet på jobbet. 
  • Alla dina kunder kan ta del av shopens alla fantastiska erbjudanden! Här finns även fler produkter än i din katalog. 
  • Dina kunder kan beställa via din personliga shop digitalt och få sina varor av dig när ni har sålt klart men kan också välja ”Direktköp”. Då betalar dina kunder direkt till Newbody och får sina varor skickade till sitt postombud inom 3 - 5 dagar. (Frakten är 69 kronor för 1 - 5 paket. Mer än 6 paket blir fraktfritt) 
  • Självklart använder du även din katalog för att ta upp beställningar. Lägg gärna in varje kund löpande så slipper du göra allt i slutet. 
  • Laddar du dessutom ner din Beställningssida i din telefon på skärmen så har du alltid din försäljning med dig.