Extra tider för utlämning av Ullmax och köpa Bingolotter

Extrainsatta tider för er med möjlighet att hämta ut Ullmax från försäljningen som pågick oktober månad ut. Det finns det tillfälle att komma och köpa Bingolotter, ljus, saffran och plastpåsar.
Passa på att hör med släkt, vänner och kollegor om de vill stödja föreningen och köpa lotter till Uppesittarkvällen.

Måndag 21/11 klockan 17-18

Torsdag 24/11 kl 17-18

Välkomna!

Efter önskemål - Extra försäljningsperiod

Återigen så har BGK gjort en fantastisk försäljning! Grattis!

Det har kommit önskemål från flera håll om förlängd försäljningsperiod därför öppnas möjlighet till efterbeställning.

Passa på att köpa era julklappar - det finns något för alla!

Ni använder samma konto som sist, gå in på https://app.ullmax.com
Klicka på Logga in, skapa sedan ett konto. Använd gruppkoden: 767421

På sidan finns en säljlänk som ni kan skicka till era nära och kära. Ni kan också kopiera den och lägga ut på era sociala medier. Toppenbra, då kan man gå in på er sida och beställa själv.

För er som inte känner till, vi har två försäljningar per år i klubben. För vinsten så köper BGK in redskap till hallen, utbildning och inspiration till ledarna. Har ni några idéer på vad vi sälja så är ni välkomna med tips. Skriv direkt till försäljningsgruppen på forsaljning@borlangegk.se

Fortfarande finns möjligheten att köpa en friköpslänk (400 kronor/familj), skicka då ett ett mejl till kansli@borlangegk.se.

BINGOLOTTER! Kom ihåg att fråga din nära, vänner och kollegor om de vill köpa lotter till Uppesittarkvällen av BGK. Vi har lotter till alla!

Sista dagen för försäljning är 30 november 2022!

Frågor angående försäljningen skickas till forsaljning@borlangegk.se

Försäljningsansvarig
Försäljningsansvarig Mona Hellsten