SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Borlänge Gymnastikklubb
Gymnastik åt alla!

Borlänge Gymnastikklubb, en ny förening i gammal tappning!

"Domnarvets Gymnastikklubb” bildades den 20 september 1935 med initiativtagare Karl ”Kalle” Bergström i täten. Den gedigna klubbkänslan har under åren gett klubben entusiastiska ledare och gymnastiska framgångar på både distrikts och nationell nivå. Under vår glansperiod under 90-talet var medlemsantalet ca 1500 och en av Borlänge kommuns största föreningar.

 

Men även idag är vi en väl fungerande klubb och detta TACK vare alla våra ledare. Dessa eldsjälar som brinner för gymnastiken gör ett fantastiskt jobb, vi är så tacksamma och glada för att de vill vara ledare hos Borlänge Gymnastikklubb. Gymnastik är ju en livsstil!

 

Idag har klubben drygt 600 medlemmar, mestadels barn & ungdomar. Men vi har allt ifrån Familjegymnastik, Barngymnastik, Redskapsgymnastik, Truppgymnastik, Artistisk Gymnastik, Parkour, Lättgympa, Mjukisgympa, Cirkelträning och Vattengympa. Vi har "Gymnastik åt alla"...