Försäljning BGK HT 2019
2019-10-16 09:55

Välkomna till en ny termin! Nu har alla grupper kommit igång med träning. Och det har hänt en hel del i hallen den senaste tiden. Bra samarbete och engagemang från ledare, medlemmar, föräldrar och styrelsen.

Med en större hall krävs också fler träningsredskap. Allt som säljs genom försäljning går oavkortat till redskap. Vi har en dröm om hoppgrop!!

I år kommer vi sälja plastpåsar från Ölandsplast. De är rejäla och perfekt att frysa kött och förvara andra livsmedel i. Vi har sålt plastpåsar i flera år och för varje år har vi slagit nya försäljningsrekord. I år är 2500 förpackningar beställda. Dessa står i hallen framme till höger efter ingången från parkeringen.

1 st förpackning säljs för 65 kr. Detta kommer att ge klubben en vinst på 77 750 kr.

Vi säljer minst 3 förpackningar per medlem.
Vilket blir 65 kr x 3 st = 195 kr.

Betalning sker till ansvarig förälder i gruppen. Mer information om vem kommer senare.

Försäljning av plastpåsar räknas med att vara klar till sista oktober.

Bingolotter

Nytt för denna termin är att vi säljer Bingolotto för uppesittarkväll den 23 december, en enkellott för 50 kr och dubbellott för 100 kr. Även julkalendern säljs för 100 kr styck. Bingolotto har mycket bra säljförtjänst till föreningar så nu är det bara att ta upp många beställningar från familj, vänner, grannar och arbetskamrater. För din skull ta gärna betalt direkt vid beställning då lotterna kommer att behöva betalas när de hämtas ut. Vilket blir i november. Frivillig försäljning.

I hallen finns ett bord med en liten gran och en julklapp. Denna julklapp är en postlåda där Ni lägger beställningslappen.

Information som måste stå med är:

• Namn på medlem
  • Kontaktperson
  • Antal bingolotter samt hur många av varje, (enkel, dubbel och julkalender).

Beställning av bingolotter till uppesittarkvällen och julkalendern kan göras till sista oktober.

Tack för er insats som kommer leda till vidareutveckling av barn, ungdomar och vuxna i Borlänge gymnastikklubb.

Hälsningar försäljningsgruppen genom Linda, ansvarig av försäljningen i BGK.

Nås lättast genom mail (svara på detta mail) eller sms 076-7835230.

Se bifogad pdf under fliken "dokument"

Är du ansvarig gruppförälder? Informera föräldrarna i din grupp hur betalning ska göras och för över summan till klubbens konto:

Handelsbanken clearingnr: 6455 kontonr: 611 966 018

-Märk pengarna med gruppens namn

HÖSTLOVSLEDIGT2019-10-25 12:39
Städschema för NB 32019-10-16 10:03