VT-20
2019-12-14 12:06

NB 1

Hej,

Vid terminsskiftet under jul och nyår behåller ditt barn automatiskt sin plats i gruppen. Önskar ditt barn sluta uppskattar vi att detta meddelas så fort som möjligt till kanslisten via vår klubbmail borlange.gk@telia.com.

Vid terminsskifte efter sommaren kommer du att behöva förtursanmäla ditt barn om ni önskar ha kvar er plats i gruppen. Information om detta kommer ut via mail och hemsidan när det är dags. Vid frågor kring detta vänligen kontakta kanslisten via vår klubbmail.

Under denna termin har vi tränat 1 tim och 15 min. Detta för att vi startade terminen så sent som v.38. För att barnen skulle få samma träningstid som de andra för samma kostnad la vi på 15 min extra träningstid.

Till nästa termin kommer vi att träna 1 tim som är standardtid för alla basgrupper och vi startar också nu samtidigt som övriga grupper i klubben.

NB1 kommer till nästa termin att till största del förbli oförändrad. Dock kommer det på grund av gruppstorleken behöva flyttas gymnaster till några andra basgrupper med liknande upplägg och nivå och det är därmed inte säkert att man kommer vara i samma grupp som förra terminen.

Gymnasterna har snabbt blivit mycket duktiga och med bra grunder i kroppen kan vi till nästa termin avancera och fokusera mer på rent gymnastiska övningar och med färre gymnaster/grupp skapar vi bättre förutsättningar för detta. Självklart kommer vi regelbundet öva på de motoriska grunderna och träna styrketräning för att skapa goda förutsättningar för fortsatt utveckling inom gymnastik samt för att hålla alla våra gymnaster skadefria.

Preliminär träningstid VT-20 är torsdagar: kl. 17:00 - 18:00

Terminsstart 2020
Terminen startar: V.2
Första träningen: torsdagen den 9/1 - 20

Vill göra er uppmärksamma på att telefonnumret för frånvaroanmälan är nytt från och med nästa termin och ber er att uppdatera era telefoner med detta på direkten.
Louise: 076 – 77 61 090
Mail: borlangegk.nb@hotmail.com

Önskar ditt barn prova en annan disciplin inom klubben exempelvis parkour, drill, eller artistisk gymnastik (AG) vänligen ställ ditt barn i kö via vår hemsida borlangegk.se.

Vill du som vuxen börja med någon aktivitet? Vi erbjuder vuxengymnastik, akroyoga och gymmix/lättgympa/mjukisgympa. Inga förkunskaper krävs. Se mer på vår hemsida och kontakta vår kanslist via klubbmailen (borlange.gk@telia.com) för intresseanmälan.

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

VT-20 2019-12-14 12:06