Ny styrelse för Borlänge Gymnastikklubb
2022-03-29 17:13

Söndag 27 mars var det årsmöte.

Årsmötet var välbesökt av många medlemmar och med besök av Helena Åkerman, Svenska Gymnastikförbundet (Sv GF) och Eva Lignell samt Tommy Gabrielsson från RF-SISU Dalarna.

Helena Åkerman från Sv GF inledde med att berätta om det arbete som just nu görs mot bland annat barnperspektivet och toppning därefter lämnade hon över till ordförande Anna Qvicker.

Anna öppnade mötet och lämnade sedan över till årmötesordförande Matts Gregori, RF-SISU valberedningens ordförande.

Borlänge Gymnastikklubb består efter årsmötet och konstituering av

Ordförande Anneli Kainu

Vice ordförande Johanna Reyier

Kassör Eva Elfsberg

Sekreterare Mona Hellsten

Ledamot Victoria Elfving

Suppleanter:

Anna Qvicker

Michaela Nisser-Sjödin

Maria Jakobsson

Malin Hansson

Revisorer:

Lars-Erik Steinland
Krister Broberg

Valberedning:

Anna-Lena Andersson

Frida Eriksson

Vakant

BGK hälsar er alla gamla som nya i styrelsen välkomna till ett nytt och spännande verksamhetsår.

Årsmötet avtackade

Fredrik Karlsson och Tobias Zettergren från styrelsen och suppleant Sarrisina Pieak samt

valberedarna Fredrik Mejer, Eva Seger och revisor Carolina Friberg.
Tack alla för ett väl utfört uppdrag!