GRATTIS BORLÄNGE GYMNASTIKKLUBB
2021-11-18 17:05

Heja er! Ni har fått totalt: 1 573 kr

Med Gräsroten delar Svenska Spel varje år ut miljoner till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Hur pengarna fördelas och hur mycket varje förening får bestäms av dig och alla andra som spelar hos oss. Välj vilken eller vilka föreningar du vill stötta så bidrar du automatiskt varje gång du spelar i butik och online. Det kostar ingenting extra att vara med.

I oktober varje år räknas alla poäng i Gräsroten ihop. Ju fler poäng din eller dina föreningar får desto större andel av miljonerna landar i deras föreningskassa. Ditt val betyder med andra ord mycket, både för din favoritförening och idrottens framtid.