Tack Mikael och välkommen Anna till BGKs nya ordförande
2021-04-16 14:11
Anna Qvicker i aktion på sitt arbete

Torsdagen, 15 april var det årsmöte för BGK. Det var i digital form med stora delar av styrelsen på plats i DIÖS-hallen och många deltagare via datorskärm. Trotts ovanan att genomföra ett årsmöte via TEAMS gick det bra.

Vi tackar Mikael Vuori, ordförande som avsagt sig vidare styrelsearbet och hälsar Anna Qvicker välkommen till posten som BGKs nya ordförande. Nedan kan ni läsa en presentation av Anna. Vill också pass på att hälsa Johanna Reiyer, Ria Piek, Lars-Erik Steinland och Jessica Edlund
välkomna till styrelseuppdrag och valberedning.

Stort tack till Mikael Vuori, Linda Fredin, Lena Fredin, Anna-Lena Andersson, Åke Larsson, Malin Tegelberg, Malin Hansson och Eva Diffner som varit verksammma i styrelsearbete, valberedning och revision under delar eller hela verksamhetsåret 2020.

Styrelsens sammansättning blev
Ordförande Anna Qvicker
Vice ordförande Stefan Sandström
Kassör Tobias Zettergren
Sekreterare Fredrik Karlsson
Ledamot Johanna Reiyer
Suppleant Mona Hellsten

Suppleant Sarrisina (Ria) Piek

Revisorer
Lars-Erik Steinland och Carolina Friberg

Valberedning
Fredrik Mejer och Eva Seger

Ordförande: Anna Qvicker

Ålder: 45 år

Vem är jag?

Jag heter Anna är uppvuxen i Dalarna där jag ägnat mig åt idrott både som aktiv och ledare inom softboll och innebandy.

När jag bestämt mig för vad jag ville bli när jag blev stor bar det av till Stockholm för studier till civilingenjör i maskinteknik. Efter avslutade studier begav jag mig hemåt till Dalarna igen och hamnade i Borlänge.

Jag har sedan jag avslutade mina studier arbetat med krafttransformatorer som konstruktör, teknisk projektledare och idag arbetar jag som chef på samma avdelning.

Privat är jag sambo till Martin och mamma till Emil och Emma som är aktiva i föreningen inom truppgymnastik och parkour.

Som aktivt idrottande under uppväxten hade jag alltid tillgång till fantastiska ledare som stod träning efter träning i regn och solsken, matcher på helger och lov. Därför känner jag att jag vill ge tillbaka till föreningslivet genom att engagera mig så att barn och ungdomar får samma möjligheter som jag hade som ung. Jag är därför ledare i Emmas gymnastikgrupp och hjälpledare för Emils parkourgrupp och förra året tog jag steget in i styrelsen. Den 15:e april valdes jag till ordförande för det här verksamhetsåret. Ett uppdrag jag tar på stort allvar och jag ska göra mitt bästa för att förvalta förtroendet.

Nu är det speciella tider men vi behöver alltid fler engagerade i vår förening både som ledare och i andra delar av föreningen t.ex. arbetsgrupper som försäljningsgruppen eller sponsorgruppen. Så jag hoppas jag ser er snart i någon roll i föreningen så att vi tillsammans kan ge våra barn och ungdomar en aktiv fritid.

Något ni inte vet om mig:

Jag designar Escape rooms som sällskapsspel på fritiden och har två SM-guld på seniornivå i Softball

Nya e-postadresser2021-08-17 19:21
Schema HT-21 2021-07-05 17:15