Vill du börja träna drill?
2021-02-28 12:26

Vill du lära dig att drilla eller återuppta ditt tidigare drillintresse är

du varmt välkommen att höra av dig till Borlänge Gymnastikklubb.

Vad är drill?

Drill är en gymnastik- eller dansart/sport som utövas med olika redskap.

I Sverige finns det tre olika former av drill: marschdrill, showdrill och tävlingsdrill (sportdrill).

Tävlingsdrillen liknar rytmisk gymnastik och är en kombination av dans, gymnastik och stavteknik. Show- och marschdrill är nära besläktat med color guard och cheerleading. Tävlingsdrill har klasserna team (minst 4 personer), duett och solo.

Drill hos Borlänge Gymnastikklubb
Borlänge Gymnastikklubb driver två drillgrupper med inriktning show- och marsdrill.

Grupperna är indelade efter kunskapsnivå och kallas drill bas och drill avancerad.

Vill du anmäla ditt intresse eller veta mer kontakta oss på borlange.gk@telia.com eller 076 - 77 61 090.

Du kan också göra en intresseanmälan via vårt anmälningsformulär.
Anmälningsformuläret hittar du på vår hemsida
www.borlangegk.se
under rubriken ”Hem” eller ”Medlemskap/träningsavgift”.

Hoppas vi ses!

Nya e-postadresser2021-08-17 19:21