Gymnastik för alla!
Välkommen!
Välkommen till Borlänge Gymnastikklubb!

Vi erbjuder träning genom hela livet, 2 -100 + år

• Familjegymnastik
  • Barngymnastik

• Ungdomsgymnastik

• Truppgymnastik fr 7 år och uppåt.

• KvAG - Kvinnlig artistisk gymnastik.

• Parkour

• Gymmix gruppträningspass för såväl ungdom som senior.

• Vattengymnastik.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!

Alla barn/ungdoms och tävlingsgrupper tränar i Diös-hallen. Hammargatan 4 781 71 Borlänge
Föreningsmässa i Maserhallen- vi är där!
2017-10-13 10:43
På plats i Maserhallen
Kom till Borlänge gymnastiklubbs bord och få information, ställ frågor eller kanske anmäl ditt intresse för att bli ledare!

Vi finns där mellan 10.00-15.00.

DIÖS-hallen
2017-09-01 11:58
Klubbens nya hemvist!

För att börja från början så har en hallgrupp jobbat i flera år (vissa i över 30 år!) för att uppfylla klubbens högsta dröm om en egen gymnastikhall. Nu händer det!

Borlänge kommun har i ett pressmeddelande under våren 2017 lovat Borlänge gymnastikklubb en egen specialanpassad gymnastikhall vid Maserhallen OM alla politiska beslut går vår väg. Detta kommer dock ta några år innan det blir verklighet.

Så länge har vi arbetat fram en flytt till en ny hall, som blir en provisorisk lösning tills den nya hallen är klar.

Vi lämnar Honefshallen bakom oss och säger hej till Diös-hallen som blir hela klubbens hemvist. Där kan redskapen stå uppställda och alla grupper får möjlighet att vara på samma ställe.

Diös-hallen är i Swedols gamla lokal (före detta ÖB) på Södra backa industriområde

Vill du bli ledare?
2017-08-15 22:33
Vid varje terminsstart har vi mellan 150-200 barn som står i kö och vill börja med gymnastik eller parkour.

Vi vill gärna starta fler grupper och vill du bli ledare är du välkommen att höra av dig till oss! borlange.gk@telia.com

Som ledare i vår klubb får man kostnadsfritt gå de utbildningar man behöver via svenska gymnastikförbundet. Sök på Uppsvenska som är BGKs tillhörighet för att hitta regionens utbud av utbildningar.

Inga förkunskaper krävs. Det finns möjlighet att börja som hjälptränare i någon av våra befintliga grupper och vi håller även interna utbildningar vid behov.

Har du frågor eller funderingar kontakta oss!
2017 års uppvisning
2017-04-09 18:27
Årets uppvisning är avklarad! STORT TACK till alla deltagande, gymnaster, föräldrar, funktionärer och publiken! En härlig dag med välfyllda läktare och massor med duktiga barn och vuxna som visar vad de lärt sig under året! På återseende nästa år!
Nyheter från våra grupper
RM, 10/08 11:01